Klokkehøj B&B - Odensevej 60, Ullerslev, 5540 - Fyn

Gårdbutikken er hermed åben! 🥳

Besøg Klokkehøj og få adgang til en lang række friske og lokale produkter direkte fra landmændene selv! Køb alt fra frugt og grøntsager til chilisauce, honning, olivenolie, æg og mejeriprodukter. Vores gårdbutik er dedikeret til at støtte lokale producenter og tilbyde vores kunder de bedste økologiske varer. Med dit besøg hos os kan du være med til at støtte den lokale økonomi og samtidig nyde sunde og friske produkter. Så tag et smut forbi Klokkehøj og oplev en verden af friske og lokale produkter. Vi glæder os til at se dig her hos Klokkehøj.

Chilisauce

Chilisauce er fremstillet af økologiske chilifrugter, der vokser hos Klokkehøj. Chilifrugterne høstes løbende og fryses, indtil der skal produceres. Det hele koges i 4 timer sammen med økologiske dåsetomater fra Sicilien. Saucen kan leveres i 0,250 ml flasker og i 1 liter plastflasker. Saucen produceres efter en opskrift, som er udviklet over de sidste 20 år. Saucen fås i 2 varianter, som er klassisk og med honning/ingefær. Begge er gode i den daglige madlavning.

Chilisauce Gårdbutik Klokkehøj
Keramik oliven olie fra italien gårdbutik Klokkehøj

Olivenolie

Vi vil gerne præsentere den bedste olivenolie fra Sicilien. Den er fra Trapani-området og er produceret på et lille, lokalt sted, som har 20 hektar jord med ca. 6000 træer. Friskpresset olivenolie har toner af nyslået græs og grønne tomater i sig.

Den er ufiltreret og har en fin og mild smag og ingen bitter eftersmag. Producenten tilpasser smagen ved at bruge ca. 10 forskellige sorter oliven til det endelige resultat. Olien er koldpresset, hvilket betyder, at temperaturen i hele fremstillingsprocessen holdes under 27 grader. Derved holdes syreindholdet i den færdige olie meget lavt, under 0,8%, og dette betyder, at den er Extra Virgin. Vores olie har et syreindhold på 0,4%.

Honning

Honning er fra vores egne stader, og bierne flyver på marker og skove i nærområdet. Honningen er IKKE filtreret og ikke rørt, hvilket gør, at den kan virke grynet. Dette har vi valgt, da vi mener, det er den bedste smag, der bliver i honningen.

Dansk Honning Gårdbutik Klokkehøj

Marmeladen

Marmeladen er lavet af økologisk dansk frugt. Vi bestræber os på, at det er fra Klokkehøj, men vi må også købe frugt hos vores kollegaer. Marmeladen er lavet efter samme grundopskrift, og frugten er kogt sammen med æble for at få en naturlig tykningsproces. Der er ikke tilsat tykningsprodukter og ingen farve eller tilsætningsstoffer. Marmeladen findes i 8 varianter.

Krydderurter

Krydderurter produceres, som årstiden tillader det. De er alle økologiske og produceret på Klokkehøj – fra frø til bord.

Krydderurter gårdbutik Klokkehøj
Grøntsager gårdbutik Klokkehøj

Grøntsager

Grøntsagerne produceres, som årstiden tillader det. De er alle økologiske og produceret på Klokkehøj – fra frø til bord.

Æg

Æggene er fra vores egne høns og fra kollegaer på Fyn. Æggene er fra dyrlægekontrolleret besætning og er fra udegående høns med masser af plads.

Æg gårdbutik Klokkehøj

Æblemost fra Gårdmosteriet

Hos Gårdmosteriets sammensætter de æblemost af flere forskellige æblesorter, så mosten får en frisk, sød og smagfuld smag. Hver sæson udvælger de nøje de forskellige æblesorter, der skal bruges, for at opnå den ønskede sødme, farve og smag. Målet er at skabe en most, der kombinerer de forskellige æblesorter på en måde, så mosten får den helt rigtige friske og søde smag.

Vi forhandler forskellige størrelser og smage i gårdbutikken.